Valderrama Natural Black Truffle 250 ml.

geen
Valderrama Natural Black Truffle 250 ml.

Introductie aanbieding!

Natuurlijke Zwarte Truffel, Tuber Melanosporum, van Spanje, geïnfuseerd in de Valderrama Ocal olijfolie, zonder enige toevoeging van additieven en/of chemische aroma’s.

 
Aanbiedingsprijs € 22,95 Normale prijs € 27,95
SKU
9022
Valderrama Natural Black Truffle 250 ml.

Valderrama is er na een lange periode van onderzoek in geslaagd om een betrouwbare Witte truffel olijfolie en Zwarte truffel olijfolie te ontwikkelen. De eerste Topchef, die deze oliën proefde was Thomas Bühner van driesterren restaurant La Vie in Osnabrück. Thomas reageerde juichend enthousiast.

Natuurlijke Black Truffle, Tuber Melanosporum, van Spanje, geïnfuseerd in de Valderrama Ocal olijfolie, zonder enige toevoeging van additieven en/of chemische aroma’s.

Op basis van Ocal; de meest neutrale, de zachtste olijfolie die men maar kan proeven, bijna drinkbaar!!

Ultiem geschikt om te aromatiseren, groenten te glaceren, puree af te maken, over de carpaccio, om alle soorten ijs te draaien, sabayons af te maken, etc. patissiers zijn verrukt over Ocal, omdat deze variëteit een krachtige natuurlijke smaakversterking kenmerkt, zonder dat men olijfolie terug proeft. De natuurlijke smaakversterking maakt Ocal bij uitstek geschikt voor het monteren van alle denkbare sauzen.
Meer informatie
Herkomst Spanje
Olijvenras Ocal
Soort Natuurlijke truffel
Inhoud 0,250 liter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Valderrama Natural Black Truffle 250 ml.
Uw waardering

No Related Posts