Aldea White Verdejo alcoholvrij

De wijn is helder met een licht stro-gele kleur, intense aroma's en een nasmaak van rijpe druiven.  De kruidige en frisse tonen maken deze Verdejo geschikt voor elk moment.

Speciale prijs € 4,76 Normale prijs € 5,95
Op voorraad
SKU
2308

Aldea White Verdejo alcoholvrij

Spaanse droge witte wijn zonder alcohol afkomstig van de Verdejo druif. De wijn is helder met een licht stro-gele kleur, intense aroma's en een nasmaak van rijpe druiven.  De kruidige en frisse tonen maken deze Verdejo geschikt voor elk moment.

Bij deze 0.0 is de smaakzuiverheid van wijn behouden door een selectie van de beste druiven en een zorgvuldig de-alcoholisatieproces met de spinning cone techniek.
De spinning cone techniek is een alcohol verwijder systeem met draaiende kegelvormige kolommen, dat gebruik maakt van een two-stage methode voor het scheiden van vluchtige aroma's- en essences en alcohol. De draaiende kegelvormige kolommen worden gebruikt in een vorm van vacuümdestillatie bij lage temperatuur om de alcohol voorzichtig uit de wijn te extraheren. Hierdoor wordt het effect op de smaak van de wijn behouden.
Meer informatie
Herkomst Spanje
Streek Manchuela
Druivenras Verdejo
Wijntype Alcoholvrij
Inhoud 0,75 liter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aldea White Verdejo alcoholvrij (nog 3 fl.)
Uw waardering

No Related Posts