Bepin de Eto Prosecco Spumante Magnum Giftbox

geen

Bepin de Eto Prosecco Spumante Magnum

Verpakt in prachtige cadeaudoos!

Top Prosecco, mooie fijne mousse, wit fruit, sappig en een zeer stijlvolle fles. Prachtige fles, hoge kwaliteit wijn.

Aanbiedingsprijs € 26,99 Normale prijs € 27,95
SKU
1049

Bepin de Eto Prosecco Spumante Magnum

In Veneto, ten midden van de Colli di Conegliano hillslopes, is het Ceschin familiebedrijf gevestigd. Hongerig naar nieuwe uitdagingen en ontdekkingen, nam Nicoletto het familiebedrijf over. Hij bouwde een solide basis voor het bedrijf door zijn liefde. Dit bedrijf heeft hij doorgegeven aan zijn zoon Mosè en hij gaf het door aan zijn zoon Giuseppe. Hij kreeg veel waardering van stadsgenoten. Hij gaf het wijnhuis de naam: Bepin de Eto, Giuseppe van Nicoletto.

Sinds 1965, nadat hij de geheimen van het wijnmaken geleerd had en het vertrouwen van zijn collega’s had gekregen, ging Ettore, de zoon van Giuseppe het familiebedrijf leiden met kalme vastberadenheid. Hij wordt nu geholpen door zijn drie dochters. Ettore gaf het wijnhuis de naam Bepin de Eto, als eerbetoon aan zijn vader, zijn familie en zijn geschiedenis.

Sinds 1996 heeft Prosecco recht op een eigen DOC, sinds de wijnoogst van 2009 zelfs DOCG. DOCG is nog een niveau hoger dan DOC. Alleen de Prosecco uit de specifieke DOC(G) Prosecco-regio, gemaakt van 100% Prosecco/glera-druiven mag zich DOC(G) of D.O.C.(G.)-Prosecco noemen. Zo wordt de kwaliteit van Prosecco gewaarborgd.\NDeze Bepin de Eto is echt een top prossecco. Glera is dezelfde druif als de Prosecco druif. Alleen bestaat de Prosecco-druif sinds 2010 niet meer. Sindsdien wordt alle Prosecco-wijn gemaakt van tenminste 85% Glera. De reden hiervoor is dat je op druivennamen geen merkrecht kan aanvragen. Deze prosecco heeft in geur en smaak aroma’s van groene appel, bloesem en citrus. Mooie droog en bijzonder rijk en verfijnd gemaakt door het wijnbedrijf Bepindeto een top DOCG Prosecco in een opvallende mooie fles. Zowel van inhoud als het uiterlijk.

Meer informatie
Herkomst Italië
Streek Veneto
Druivenras Glera/Prosecco
Oogstjaar 2017
Biologisch n.v.t.
Wijntype Mousserend
Inhoud 1,50 liter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bepin de Eto Prosecco Spumante Magnum Giftbox
Uw waardering

No Related Posts