Valderrama olijfolie Cadeaudoos 2 flessen van 500ml

geen

Valderrama olijfolie Giftbox 2 flessen van 500ml

De schitterende cadeaudoos met twee variëteiten Arbequina en Hojiblanca in flessen van 500ml.

Kijk voor recepten met Valderrama olijfolie op: www.receptenvantopchefs.nl

€ 27,95
SKU
9016

Valderrama olijfolie Giftbox 2 flessen van 500ml

Valderrama olijfolie Hojiblanca 500ml. Zachte tonen van rucola, jong groen hout, liguster en tomaat. Ultiem geschikt voor zowel de ‘koude’ als de ‘warme’ keuken.

Ideaal voor bakken en braden (kan hogere temperaturen verdragen) tonijn, vleesbereiding, gevulde tomaatjes, gemengde salades. Heerlijk om donker en zuurdesem brood in te dopen.

Valderrama olijfolie Arbequina 500ml. Groene appeltjes, limoen, mango, banaan en vers gemaaid gras.

Ideaal voor salades, dressings, risotto, het glaceren van groenten, uniek over verse vruchten, zoals gele meloen, ananas en banaan. Perfect om witbrood in te dopen.

De laatste twee jaar publiceren een groot aantal tijdschriften en websites de complete recepten uit de serie ‘ReceptenvanTopchefs’, een culinaire site waar inmiddels meer dan 50 Michelin Chefs ieder drie signatuur gerechten tonen. In elk gerecht gebruiken zij andere variëteiten van de olijfoliën van Valderrama. Koppert Cress en Valderrama zijn samen gestart met de productie van deze films.  Alle opnamen vinden  plaats in de keuken van Miele,  een professionele TV studio.  De films, compleet met de recepturen en schitterende foto’s van de gerechten  zijn te bekijken  op www.receptenvantopchefs.nl.

Meer informatie
Herkomst Spanje
Olijvenras Arbequina, Hojiblanca
Soort Cadeauverpakking
Inhoud 2 x 0,500 liter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Valderrama olijfolie Cadeaudoos 2 flessen van 500ml
Uw waardering

No Related Posts