Chateau de L'Hospital Graves Rouge

Fijne en complexe neus met tonen van rijp fruit. In de mond vinden we rijp fruit, veel concentraat, en mineralen. Verfijnde tannines zorgen voor structuur en volheid. Mooie lengte in de mond.

€ 17,45
Op voorraad
SKU
4165

Chateau de L'Hospital Graves Rouge

Fijne en complexe neus met tonen van rijp fruit. In de mond vinden we rijp fruit, veel concentraat, en mineralen. Verfijnde tannines zorgen voor structuur en volheid. Mooie lengte in de mond.

Biologische wijnbouw volgens Chateau de L'Hospital:

Ervan overtuigd dat het een teeltmethode is die meer respect heeft voor het natuurlijke evenwicht en de biodiversiteit, meer betrokken is bij de gezondheid van de mensen, dat het een duurzame, ethische en moderne teeltmethode is ; we zijn sinds 2013 betrokken bij biologische landbouw en produceren nu sinds 2017 gecertificeerde biologische wijnen op alle 40 ha van onze wijngaard in Graves.

Wat betekent biologische landbouw?

We gebruiken alleen natuurlijke producten in de wijnstokken en in de kelder , en sluiten alle chemische meststoffen, synthetische pesticiden en genetisch gemodificeerde organismen uit. Het wieden in de wijnstokken is daarom uitsluitend mechanisch.

We bevorderen de werking van natuurlijke vijanden tegen parasieten van wijnstokken en druiven. We gebruiken groenbemesters om de bodemvruchtbaarheid op peil te houden. We organiseren natuurlijke ruimtes zoals grasstroken, heggen, weiden om fauna, flora en bodem te beheren.

Wij produceren wijnen die de kenmerken van het terroir respecteren en de kwaliteit en expressie van het fruit bevorderen.

Biologische landbouw is ook de enige teeltwijze die is gecertificeerd door een overheidsinstantie. We worden minstens één keer per jaar gecontroleerd en gecontroleerd door Ecocert, die ons elk jaar een certificaat uitreikt dat bevestigt dat onze producten voldoen aan de voorschriften en ons machtigt om onze wijnen in "biologische landbouw" te promoten.

Meer informatie
Nieuw binnen 12 okt. 2021
Herkomst Frankrijk
Streek Bordeaux
Druivenras Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot, Petit Verdot
Oogstjaar 2018
Biologisch Biologisch
Wijntype Wijn
Inhoud 0,75 liter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chateau de L'Hospital Graves Rouge 2018
Uw waardering

No Related Posts