Nieuwe webshop!!! - Huizen als: Champagne Bollinger - Salentein - Marchesi di Barolo - Ramon Bilbao - Graham's - Kendall Jackson  - Santa Rita Kijk hier: wijnadviseur.nl

L' Auratae Catarratto Pinot Grigio 2022

L' Auratae Catarratto Pinot Grigio

Heerlijke biologische witte wijn uit Sicilië, Italië. Intense zuivere droge witte wijn met hint van citrus en tropisch fruit.

Speciale prijs € 7,55 Normale prijs € 7,95
Op voorraad
SKU
2067

L' Auratae Catarratto Pinot Grigio

Intense zuivere droge witte wijn met hint van citrus en tropisch fruit.


Deze wijn maakt deel uit van een project waarin niet alleen de druiven biologisch worden geproduceerd maar ook alle gebruikte materialen duurzaam/gerecycled zijn.

Het wijnhuis Feudo di Santa Tresa, daterend uit 1697, is 50 hectare groot en is sinds 2000 in handen van Stefano en Marina Girelli en hun zakenpartner Massimo Maggio. Het is gelegen bij Vittoria, in het Zuiden van Sicilië. De druiven van het landgoed Santa Tresa worden al jarenlang biologisch geteeld, maar drie jaar geleden heeft Santa Tresa besloten om dit officieel te laten registreren. Per oogst 2009 is alles dan ook officieel gecertificeerd als biologische wijn. De wijngaarden profiteren van een koele Zuidelijke zeebries die de hitte van het binnenland compenseert. De bodem is vruchtbaar vanwege de Etna vulkaan. De druiven worden met de hand geplukt.

Meer informatie
Herkomst Italië
Streek Sicilie
Druivenras Catarratto Bianco, Pinot Grigio
Oogstjaar 2022
Biologisch Biologisch
Wijntype Wijn
Inhoud 0,75 liter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L' Auratae Catarratto Pinot Grigio 2022
Uw waardering

No Related Posts