Oxxi WineProtector

geen

Oxxi WineProtector

Met één fles WineProtector® bent u in staat om ruim 40 keer uw wijn te beschermen tegen oxidatie en het optimale drinkgenot van uw wijn te waarborgen! 

€ 7,95
SKU
7092

Oxxi Wineprotector

De Wineprotector zorgt ervoor dat uw geopende wijn niet meer in aanraking kan komen met zuurstof door als het ware een deken over de wijn te leggen. Een “pufje” Argon in de fles, kurk erop  en de wijn is voor een aantal weken niet aan bederf onderhevig! U de smaak en het  bouquet van pas geopende fles, met een techniek die reeds wereldwijd door professionele wijnbedrijven wordt toegepast. Binnen enkele seconden zorgt u ervoor dat elke slok u evenveel drinkplezier bezorgt, ook al is dit dagen na de opening van de wijnfles. De WineProtector® is gemakkelijk te gebruiken en zeer effectief. Met één fles WineProtector® bent u in staat om ruim 40 keer uw wijn te beschermen tegen oxidatie en het optimale drinkgenot van uw wijn te waarborgen! 

Wat is Argon?

Argon is een natuurlijk gas dat geen chemische reacties aangaat (in minimale hoeveelheid aanwezig in zuurstof). Argon is ongeveer 2,5 keer zo zwaar als lucht, dit is precies de reden waarom we dit goed kunnen gebruiken om de wijn te beschermen. Argon blijft boven het wijnoppervlak hangen en zal niet snel vervliegen, omdat het zwaarder is dan lucht.

Meer informatie
Herkomst n.v.t.
Streek n.v.t.
Druivenras n.v.t.
Oogstjaar n.v.t.
Biologisch n.v.t.
Wijntype n.v.t.
Inhoud n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Oxxi WineProtector
Uw waardering

No Related Posts