Nieuwe webshop!!! - Huizen als: Champagne Bollinger - Salentein - Marchesi di Barolo - Ramon Bilbao - Graham's - Kendall Jackson  - Santa Rita Kijk hier: wijnadviseur.nl

Rioja Joven J.F. Arriezu 2022

Rioja Joven J.F. Arriezu

Fruitige rode wijn, verfijnd, rijp fruit, zoethout en lichte kruiden.

Een zuivere fruitige wijn met elegante tannines, fijne structuur en een lange afdronk.

€ 10,95
Op voorraad
SKU
4349

Rioja Joven J.F. Arriezu

Robijn rode wijn, verfijnd, rijp fruit, zoethout en lichte kruiden.

Een zuivere fruitige wijn met elegante tannines, fijne structuur en een lange afdronk.

JF Arriezu is een jong wijnhuis die zich toelegt op het produceren van de beste biologische wijnen met druiven uit wijngaarden in de gebieden Rioja en Rueda. Gelegen in het oostelijke deel van DOCa Rioja, grenzend aan Navarra in San Adrián, is het persoonlijke project van José Felix Arriezu. De wijnmakerij heeft ook wijngaarden in de DO Rueda, waar ze drie wijnen produceren. Met 72 hectare wijngaarden in San Adrián, waaronder het landgoed "Los Mejicanos" met uitzicht op de Ebro-vallei, vormen ze een van de meest interessante assortimenten van biologische wijnbouw in Spanje.

Het wijnhuis Arriezu hecht veel waarde aan het respecteren en beschermen van de druiven om hun essentie te behouden. Ze passen zich aan de tijden en ritmes van de natuur aan, met nachtoogsten in Rueda en dagelijkse oogsten in Rioja. Sinds de jaren 90 zijn ze pioniers van de biologische landbouw, strevend naar duurzame kwaliteitswijnen die in harmonie zijn met het milieu. Het project is een familieaangelegenheid, begonnen in 2013, toen José Félix Arriezu het avontuur aanging om een 100% Verdejo-wijn te produceren met de complexiteit van een goede wijn van het landgoed La Sombría in Pozaldez.

Meer informatie
Herkomst Spanje
Streek Rioja
Druivenras Garnacha, Tempranillo
Oogstjaar 2022
Biologisch Biologisch
Wijntype Wijn
Inhoud 0,75 liter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rioja Joven J.F. Arriezu 2022
Uw waardering

No Related Posts