Weingut Eymann Ménage a trois spatlese trocken

geen
Weingut Eymann Ménage a trois spatlese trocken

De familie Eymann is altijd op zoek naar iets anders, getuige deze Menage á Trois een zeer fraaie combinatie van Chardonnay, Grau en Weissburgunder.
Aanbiedingsprijs € 12,99 Normale prijs € 14,49
SKU
2944
Weingut Eymann Ménage a trois spatlese trocken

De familie Eymann is altijd op zoek naar iets anders, getuige deze Menage á Trois een zeer fraaie combinatie van Chardonnay, Grau en Weissburgunder, elegantie ten top!

Het wijngoed Eymann ligt in het centrum van het Duitse wijnbouwgebied Pfalz, in het zuidwesten van Duitsland. De wijngaarden liggen op de bovenste terrassen van de Rijn, die tijdens de laatste IJstijd ontstaan zijn. Hoewel hier al 2.000 jaar wijnbouw plaatsvindt - de Romeinen zijn hier destijds mee begonnen - wordt er pas sinds 1983 op biologische wijze wijn geproduceerd. Het wijngoed bezit 15 hectare wijngaard, waarop verschillende druivensoorten verbouwd worden. De bekende druivensoorten Riesling en Pinot Blanc beslaan 5 hectare, op de andere 5 hectare wordt Pinot Gris, Chardonnay, Silvaner, Gewürztraminer en Muskateller verbouwd. Op de overige 5 hectare staan blauwe druivensoorten, zoals Pinot Noir, maar ook Dornfelder, St. Laurent, Regent, Merlot en Cabernet Cubin.
Meer informatie
Herkomst Duitsland
Streek Pfalz
Druivenras Chardonnay, Weissburgunder, Grauburgunder
Oogstjaar 2016
Biologisch Biodynamisch
Wijntype Wijn
Inhoud 0,75 liter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Weingut Eymann Ménage a trois spatlese trocken
Uw waardering

No Related Posts