Nieuwe webshop!!! - Huizen als: Champagne Bollinger - Salentein - Marchesi di Barolo - Ramon Bilbao - Graham's - Kendall Jackson  - Santa Rita Kijk hier: wijnadviseur.nl

Brüder Dr. Becker Gutsuvee Till 2021

Bruder Dr. Becker Cuvee Till Feinherb

Till is de zeer toegankelijke zacht smakende witte wijn van dit familiebedrijf.

Een wijn die een goede middenweg biedt tussen droog en zoet. Frisse aromatische wijn, heerlijk bij licht pittige gerechten.

€ 9,45
Op voorraad
Nog 10 beschikbaar
SKU
2045

Bruder Dr. Becker Cuvee Till Feinherb

Till is de zeer toegankelijke zacht smakende witte wijn van dit familiebedrijf. Een wijn die een goede middenweg biedt tussen droog en zoet. 

Het hyperbiologische Weingut Brüder Dr. Becker ligt in het Duitse wijnbouwgebied Rheinhessen. Exact gezegd in het dorpje Ludwigshöhe, gelegen in het oostelijke deel van dit grote wijnbouwgebied, niet ver van het wereldberoemde wijnstadje Nierstein. De naam ontstond rond de vorige eeuwwisseling, toen de gebroeders Johann en Jakob Becker hun erfdeel samenvoegden tot een Weingut van 11 hectare. De huidige eigenaars, Lotte Pfeffer en Hans Müller zijn de derde generatie. Weingut Brüder Dr. Becker is niet alleen lid van het Bundesverband ökologischer Weinbau Ecovin, maar is ook aangesloten bij de prestigieuze vereniging van Duitse topbedrijven: VDP (Verband der Deutschen Qualitäts- und Prädikatsweingüter). Daarmee behoort het tot de elite in de Duitse wijnwereld!

Meer informatie
Herkomst Duitsland
Streek Rheinhessen
Druivenras Riesling, Müller-Thurgau
Oogstjaar 2021
Biologisch Biologisch
Wijntype Wijn
Inhoud 0,75 liter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brüder Dr. Becker Gutsuvee Till 2021
Uw waardering

No Related Posts